Home

CMN-Groep is opgericht om eigenaren van (maatschappelijk) vastgoed in alle fasen van de levenscyclus van een gebouw te kunnen adviseren en te kunnen ontzorgen. Of het nu gaat om lokale overheden, woningbouwcoöperaties of (culturele) beheerstichtingen, CMN-Groep biedt voor deze opdrachtgevers ondersteuning bij het beheren en exploiteren van multifunctionele gebouwen met veelal ondersteunende horeca.

In de praktijk zien we nogal eens dat de verwachtingen omtrent gebruik van vastgoed niet of nauwelijks uit de verf komen. Bedrijvigheid in de gebouwen en kostendekkende exploitatie ontstaan namelijk niet vanzelf. Regie en extra investeringen zijn nodig om van de accommodaties duurzaam een succes te maken. Volgens CMN-Groep is de sleutel tot succes het in een vroegtijdig stadium meedenken over gebruik en exploitatie. Dit voorkomt problemen en teleurstellingen.

CMN-Groep heeft operationele en financiële kennis gebundeld om opdrachtgevers met passende oplossingen te ondersteunen. De oplossingen van CMN-Groep kenmerken zich doordat zij ondernemend en solide zijn. Een waarborg voor duurzaamheid !